Протестират таксиметровите шофьори в Ямбол. Причината е нападението над техен колега, който

...
Протестират таксиметровите шофьори в Ямбол. Причината е нападението над техен колега, който
Коментари Харесай

Протестират таксиметровите шофьори в Ямбол

Протестират таксиметровите водачи в Ямбол. Причината е нападението над техен сътрудник, който беше прострелян от двама ученици преди два дни, оповестява БНР. 

18-годишният Симеон Димитров от Елхово и 14-годишният Костадин Стоянов са арестувани от полицията малко след закононарушението. Пострадалият 31-годишен таксиметров водач е в тежко положение, в болница. Единият от учениците Симеон Димитров е първенец по бокс.

" Протест по отношение на похищението над наши сътрудници - водачи. Молим се на Бог. Нямаме друга помощ отникъде. Може би ще е малко мъчно за всички да се записва кой клиент от кое място се кара, за къде се кара. Ако би трябвало, имена ще се вземат, ЕГН ще се взема. Имаме такава алтернатива да се желаят ЕГН-тата, когато излизаме отвън града. Някакъв по-голям надзор. По-адекватни ограничения от полицията ", споделят участници в митинга, какви са претекстовете им да се включат и какви са настояванията им.

Към митинга се причисляват и водачи от София и Сливен. Протестиращите внесят своите претенции в Община Ямбол, главно за по-голям надзор и за урегулиране на местата за такситата. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР